OVER SOAPS

Wij bieden zepen aan en voornamelijk olijfzeep van diverse producenten en soorten, ook handgemaakte olijfoliezepen kunt u bij ons vinden. De meest gewilde varianten zijn melkzepen, haarzepen, geurzepen. Wij zijn actief in de Benelux maar leveren ook door heel Europa.

Een van onze producenten is “Korkut Oil Soap Industries” en is een bedrijf van Olivos Soap. Olivos Soap is de Turkse exportleider in verpakte olijfoliezeep. Korkut Oil Soap Industries werd meer dan tien jaar geleden opgericht. Korkut Oil Soap bevindt zich in Edremit. Edremit is de belangrijkste locatie waar Turkije de olijvenzeep produceert en waar de traditionele olijfoliezeepcultuur dateert uit de oudheid, de plaats staat ook wel bekend als Pidasus. Onze producent is strategisch gekozen in Edremit voor de bescherming van olijfolie en de versheid van de olie (van natuurlijke habitat tot badkamers). Korkut Oil Soap Industries is een traditionele zeepfabriek die door de eeuwen heen van generatie op generatie is doorgegeven. In de fabriek worden de olijfoliezepen gemaakt in overeenstemming met internationale normen met behulp van up-to-date technologie en de expertise van onze ambachtslieden.

Bij het gebruik van olijfoliezeep zijn natuurlijke ambachtelijke olijfolieproducten nodig. Gemaakt voor bad en lichaam om lichaam, geest en ziel te kalmeren. Niet alle olijfoliezepen, ook al wordt beweerd, zijn gemaakt met natuurlijke olijfolie. De productie van hoogwaardige en gezonde olijfoliezeep vereist expertise, evenals het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Groen gekleurde zepen, geclaimd als natuurlijke olijfoliezepen op de markt, zijn gemaakt van afvallen van olijfolie. Natuurlijkheid en creativiteit zijn vitale onderdelen van Soaps zepen. Soaps bevordert ecologische duurzaamheid en huidverzorging van hoge kwaliteit met behulp van met de hand geplukte, natuurlijke en biologische ingrediënten voor gunstige resultaten. Olijfoliezeep is gemaakt van 100% olijfolie, vandaar dat de kleur van onze olijfzepen tussen wit en lichtgroen ligt.

Dankzij het warme proces methode worden alle ingrediënten effectief geharmoniseerd om beter presterende zepen te krijgen. Olivos olijfzepen zijn erg uitzonderlijke producten waarvan de olijfolie die gebruikt wordt in de productie een zeer bijzondere en geselecteerde pure mix van de Edremit Gewest heeft.

De prestaties van olijfzepen is zeer hoog, zowel op het haar en de huid. In termen van de unieke mix van extra vergine olijfolie en natuurlijke geuren, ons merk is uniek in de markt. Soaps is trots om u uitvoerig vervaardigde zepen te bieden. Het doel van Soaps is om de zuiverste en de meest natuurlijke 100% extra vergine olijfolie zeep te produceren.

Wij geloven dat alle natuurlijke zepen mooi, functioneel en elegant om te gebruiken moeten zijn. Al onze zepen hebben een natuurlijke verzorgende en verstevigend effect op de huid en is ontworpen om te kalmeren, te zuiveren, te versterken en verrijken de huid en ziel.

FABRIEKSSYSTEEM OLIJFZEEP

Extra vergine olijfolie, op zichzelf, is een van de beste beauty geheimen. Olijfolie bevat belangrijke antioxidanten die werken als cleanser, moisturizer, en beschermer van de huid. Deze antioxidanten hebben het natuurlijke vermogen om cellen te stimuleren en de huid steviger, gladder en gezonder uit te laten stralen. Olijfolie repareert en vernieuwt de huid die blootgesteld is aan de zon, luchtvervuiling, en hedendaagse gevaren voor het milieu.

Olijfolie zeep is een rijke, schoonheid krachtpatser die u helpt de huid jonger en soepel te maken. Door behulp van slechts 100% extra vierge olijfolie in de soap productie te brengen, vereist dit bepaalde ervaring en speciale apparatuur. Met behulp van speciale mengsel van olijfolie en natuurlijke bestanddelen wordt het mengsel getest door onze ambachtslieden en deskundigen internationale normen.

Na het testen wordt de zeep verwerkt door verstuiver, gedroogd met 17-22% vochtigheid en is nu klaargemaakt om te worden verwerkt als chips. In tegenstelling tot koud proces, met het gebruik van een heet proces, harmoniseren we alle ingrediënten effectief. Met resultaat een beter presterende zeep te vervaardigen met zeer goed geïntegreerde en de hoogste kwaliteit ingrediënten.

In onze hete proces methode worden de ingrediënten blootgesteld aan hitte en gaar verzeping proces. Het overtollige water wordt verdampt en de rest (olijfolie, botanische kruiden en essences) wordt volledig geharmoniseerd met het oog op een effectieve en plezierige bad ervaring . Vochtbalans zepen wordt ingesteld door de extra bewerkingen van verzachting en drogen, die bereid worden met een speciale formule. Tijdens het mengen worden kruidenextracten toegevoegd. Zeepschilfers worden verwerkt door het kneden en stampen.

De zepen die de goedkeuring ontvangen, gaan naar het verpakkingsproces. Het inpakken van de zepen worden uitgevoerd door de ervaren werknemers en wordt met de hand ingepakt.

Je kunt de beste en voordelige zepen vinden op onze website!