OVER SOAPS

Wij hebben zepen en voornamelijk olijfzeep van meerdere producenten en soorten, ook handgemaakte olijfolie zepen kan je bij ons vinden. Varianten die meest naar gezocht worden zijn melk zepen, haar zepen, geur zepen. Wij zijn actief in Benelux maar leveren ook in heel Europa.

Een van onze producenten is ”Korkut Oil Soap Industries” en is een corporatie van Olivos Zeep. Olivos Zeep is de Turkse export leider in verpakte olijfolie zeep. Korkut Oil Soap Industries werd al ruim tien jaar geleden opgericht. Korkut Oil Soap is gevestigd in Edremit. Edremit is de hoofd locatie waar Turkije de olijfzeep produceert en waar de traditionele olijfoliezeep cultuur terug gaat tot de oudheid, de plaats is ook bekend als Pidasus.

Onze producent is strategisch gekozen in Edremit voor de bescherming van olijfolie en de frisheid van de olie (van natuurlijke habitat tot badkamers). Korkut Oil Soap Industries is een traditionele zeepfabriek die van de ene generatie is doorgegeven aan een ander door de eeuwen heen. In de fabriek, worden de olijfolie zepen gemaakt in overeenstemming met internationale normen met behulp van up-to-date technologie en de expertise van onze ambachtslieden.

Bij het gebruik van olijfolie zeep zijn de natuurlijke artisanale olijfolie producten nodig. Gemaakt voor het bad en lichaam om het lichaam, geest en ziel te kalmeren. Niet alle van de olijfolie zeep, ook al zijn ze zo wordt beweerd, zijn gemaakt met natuurlijke olijfolie. De productie van hoge kwaliteit en gezonde olijfoliezeep vereist expertise, evenals het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Groen gekleurde zepen, geclaimd als natuurlijke olijfolie zeep, op de markt zijn gemaakt van olijfolie uit afvallen. Natuurlijkheid en creativiteit zijn vitale onderdelen van Soaps zepen. Soaps bevordert een duurzaam milieu en een hoge kwaliteit huidverzorging met behulp van met de hand geplukt, natuurlijke en organische ingrediënten voor gunstige resultaten. Al onze zepen en verpakkingsproces zijn handgemaakt. Soaps olijfolie zeep wordt gemaakt van 100% olijfolie, dat is de reden waarom de kleur van Soaps tussen wit en lichtgroen is.

Dankzij het warme proces methode worden alle ingrediënten effectief geharmoniseerd om beter presterende zepen te krijgen. Soaps olijfoliezeep zijn erg uitzonderlijke producten waarvan de olijfolie die gebruikt wordt in de productie een zeer bijzondere en geselecteerde pure mix van de Edremit Gewest heeft. De prestaties van Soaps olijfoliezeep is zeer hoog, zowel op het haar en de huid. In termen van de unieke mix van extra vergine olijfolie en natuurlijke geuren, ons merk is uniek in de markt. Soaps is trots om u uitvoerig vervaardigde zepen te bieden. Het doel van Soaps is om de zuiverste en de meest natuurlijke 100% extra vergine olijfolie zeep te produceren. Wij geloven dat alle natuurlijke zepen mooi, functioneel en elegant om te gebruiken moeten zijn. Al onze zepen hebben een natuurlijke verzorgende en verstevigend effect op de huid en is ontworpen om te kalmeren, te zuiveren, te versterken en verrijken de huid en ziel.

FABRIEKSSYSTEEM OLIJFZEEP

De voordelen van olijfolie voor de huid werd bekend onder de oude mensen. Extra vergine olijfolie, op zichzelf, is een van de beste beauty geheimen. Olijfolie bevat belangrijke antioxidanten die werken als cleanser, moisturizer, en beschermer van de huid. Deze antioxidanten hebben het natuurlijke vermogen om cellen te stimuleren en de huid steviger, gladder en gezonder uit te laten stralen. Olijfolie repareert en vernieuwt de huid die blootgesteld is aan de zon, luchtvervuiling, en hedendaagse gevaren voor het milieu.

Olijfolie zeep is een rijke, schoonheid krachtpatser die u helpt de huid jonger en soepel te maken. Door behulp van slechts 100% extra vierge olijfolie in de soap productie te brengen, vereist dit bepaalde ervaring en speciale apparatuur. Met behulp van speciale mengsel van olijfolie en natuurlijke bestanddelen wordt het mengsel getest door onze ambachtslieden en deskundigen internationale normen.

Na het testen wordt de zeep verwerkt door verstuiver, gedroogd met 17-22% vochtigheid en is nu klaargemaakt om te worden verwerkt als chips. In tegenstelling tot koud proces, met het gebruik van een heet proces, harmoniseren we alle ingrediënten effectief. Met resultaat een beter presterende zeep te vervaardigen met zeer goed geïntegreerde en de hoogste kwaliteit ingrediënten.

In onze hete proces methode worden de ingrediënten blootgesteld aan hitte en gaar verzeping proces. Het overtollige water wordt verdampt en de rest (olijfolie, botanische kruiden en essences) wordt volledig geharmoniseerd met het oog op een effectieve en plezierige bad ervaring . Vochtbalans zepen wordt ingesteld door de extra bewerkingen van verzachting en drogen, die bereid worden met een speciale formule. Tijdens het mengen worden kruidenextracten toegevoegd. Zeepschilfers worden verwerkt door het kneden en stampen.

De zepen die de goedkeuring ontvangen, gaan naar het verpakkingsproces. Het inpakken van de zepen worden uitgevoerd door de ervaren werknemers en wordt met de hand ingepakt.

Je kunt de beste olijfzeep bestellen via onze website!