Olijfzeep Door Happydays With Noa

Met Happydays With Noa over Soaps…
Soaps, misschien ken je deze aanbieder van vele soorten olijfzeep nog niet…. Geen probleem;

Na het lezen van dit artikel weet je namelijk alles over Soaps, haar heerlijke olijfzepen en kom je erachter wat de vele soorten zepen voor jou kunnen betekenen en welke zeepsoort het beste aansluit bij jouw voorkeuren. Lees daarom gauw verder en baan je een weg door de zeepwereld die Soaps in tien jaar tijd tot stand heeft gebracht.

Over Soaps

Soaps is de distributeur van olijfoliezeep en de oprichter van het merk Biosoaps. Soaps biedt niet alleen olijfoliezeep aan, maar ook melkzepen, haarzepen, geurzepen en nog veel meer. Soaps levert zeep in heel Europa. De producent van Olivos Zeep is Korkut Oil Soap Industries Inc, deze twee vormen samen een corporatie. De fabriek van Korkut Oil Soap is gevestigd in Edremit, gelegen in Turkije. De plaats Edremit is ook bekend als Pidasus, deze traditionele zeepfabriek is doorgegeven van de ene generatie naar de andere.

Duurzaamheid

Zoals jullie mogelijk al weten sta ik met Happy Days with Noa voor natuurlijke producten. Ik ga daarom ook alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een duurzame manier produceren. De zepen van Soaps worden gemaakt in overeenstemming met internationale normen en met behulp van de nieuwste technologieën en de kennis van de lokale ambachtslieden. Soaps gebruikt enkel en alleen hoogwaardige ingrediënten. Soaps bevordert de duurzaamheid van het milieu en biedt een hoge kwaliteit huidverzorging. De hoge kwaliteit van de ingrediënten komt voor uit het met de hand plukken van natuurlijke en organische ingrediënten. Alle zepen worden daarnaast met de hand gemaakt en verpakt, waardoor vervuiling van het milieu door machines wordt gereduceerd.

Waarom is olijfzeep zo goed voor je?!

Al eeuwenlang wordt olijfoliezeep gemaakt en gebruikt, de uitzonderlijke werking hiervan is echter nog niet bij velen bekend. Olijfolie bevat allereerst veel antioxidanten, deze hebben het natuurlijke vermogen om cellen te stimuleren en de huid steviger, gladder en gezonder te laten zien. Olijfolie repareert en vernieuwt daarnaast huid die is blootgesteld aan vuile lucht en te veel zonlicht. Olijfoliezeep is ook uitermate geschikt als scheerschuim. Chemische scheerschuim droogt de huid namelijk sterk uit, vanwege de alcohol die erin is verwerkt. Olijfoliezeep is daarom beter, omdat het de natuurlijke olie in de huid niet weghaalt. Nooit meer bultjes en een rode en geïrriteerde huid? Dat kan. Gebruik de olijfoliezeep van Soaps en het resultaat is daar!

De producten;

Amulet Laurier

Deze ronde zeep met amulet is gemaakt van 100% extra vergine olijfolie. De zeep ruikt fris en de stukjes laurierblad geven een fijn gevoel tijdens het baden. Het verwerkte amulet geeft een bijzondere kijk op de zeep, waardoor deze zeep uitermate geschikt is als cadeau. Het amulet lost vanzelf op in warm water.

Olijfolie shampoo

Olijfolie shampoo is rijk aan vitaminen en mineralen. De shampoo zorgt voor een natuurlijke glans, uitstekende reiniging en bevordert het opslaan van vocht in het haar. De shampoo bevat geen chemische stoffen en is daarmee een duurzame optie.

Olivos Kamelen Melk Zeep

Deze handgemaakte kamelenmelk zeep is een bron van alfa-hydroxide zuren, die bekend staan om het genereren van een gezonde celregeneratie. Kamelenmelk zeep verminderen de tekenen van veroudering en bevatten vitamine A, B1, B2, B12, D en caroteen.

Olijfoliezeep met zeephouder

Deze handgemaakte olijfolie zeep is verpakt op een zeephouder. Dit maakt de zeep geschikter als een geschenk en zorgt ervoor dat je zeep niet wegglijdt in de douche. Hierboven lees je de voordelen van olijfolie zeep.

Olivos Love Soap

Deze handgemaakte olijfzeep bevat 100% extra vergine olijfolie en een rijke essentie van rozenbladeren. De geur van de rozenbladeren helpt met het verlichten van stess, maakt krullend haar meer krullend, verlicht roos en behandelt acne actief.

Olivos Sun Sea Olijfolie zeep

Deze olijfoliezeep is zeer geschikt voor het behoud van de huid en het herstel ervan na blootstelling aan de zon. Lees hierboven waarom olijfoliezeep nog meer zeer geschikt is.

Aloë Vera Olijfzeep

Deze ronde zeep met amulet is gemaakt van 100% extra vergine olijfolie. De zeep ruikt fris door te toegevoegde Aloë Vera. Lees hierboven waarom olijfoliezeep nog meer zeer gezond is.

Laatste tipje van mij

Olijfzeep is niet alleen goed om jezelf mee te wassen, maar kan ook zeer eenvoudig gebruikt worden als natuurlijk wasmiddel. Hoe dan?

Breng 2,5 liter water aan de kook.
Voeg 40 gram geraspte olijfzeep toe en roer dit geheel goed door tot de zeep volledig is opgelost.
Zet het vuur uit en laat dit geheel afkoelen. Voeg eventueel 40 druppels etherische olie (met geur) toe.
Als het wasmiddel volledig is afgekoeld kun je het in een lege fles gieten en gebruiken voor een duurzame was.

Bron: https://www.instagram.com/p/CDgQNkgBWKi/